Toksyczna Posted May 22, 2020 (edited) moderator dawidcyferki wbija mi sie w npc ktorego bije do questa i tepa swojago przydupasa, bez slowa komentarza (gdy zaczełam go bić nikogo nie było w pobliżu i miał full hp) Edited May 22, 2020 by Toksyczna Share this post Link to post Share on other sites
bartexus Posted May 22, 2020 Do tego łapie poki na fly'u i nie mam szans być przy jakimś poku pierwszy :(. Share this post Link to post Share on other sites
Bolas1 Posted May 22, 2020 Dokładnie bartexus chodzi tu o (blazikena) Share this post Link to post Share on other sites
Tugaru Posted May 22, 2020 Fajnie byłoby sprawdzić też czy Dany moderator nie kupił sobie sporego zapasu balli, bo jak dzień wczesniej kupił sobie z 10k lvl balli to tak troche unfair Share this post Link to post Share on other sites
dawid3211 Posted May 22, 2020 Jeśli chodzi o Articuno, bo to jedyny NPC którego dzisiaj biłem, przy którym się pojawiłaś, był w walce z nami na długo za nim przyszłaś, więc cała ta skarga jest bezsensowna. Share this post Link to post Share on other sites
Toksyczna Posted May 22, 2020 nie byles z nim w walce miall full hp i nikogo nie bylo nie zmyslaj Share this post Link to post Share on other sites
dawid3211 Posted May 22, 2020 Ehh brak argumentów i dowodów obu stron, taka kłótnia nie ma sensu, jak masz jakiegoś screena wyślij jak nie to za około 30 minut zamknę temat. Share this post Link to post Share on other sites