qwer12 Posted May 30, 2020 Chciałbym by Chadzix został ukarany ponieważ Jak byłem na serv jedna osoba zapytała się o dusk stona w sensie : Dusk stone służy do eevolucj ? ja powiedziałem że tak a Chadzix rzucił się na mnie wyzywając mnie że się nic nie znam itd nie dał mi wytłumaczyć że chodziło mi że dust stone służy do evo misdreavus przykładowo a nie do eevee evo. Moim zdaniem powinien zostać ukarany za przeklinanie oraz obrażanie gracza Powinien dostać przynajmniej mute albo chociaż przeprosić Dziękuje za wysłuchanie Share this post Link to post Share on other sites
Flonderek Posted May 30, 2020 Daj dowody to wtedy zostanie ukarany Share this post Link to post Share on other sites
qwer12 Posted May 30, 2020 Nwm jakie dowody moge dać ale Może ktoś potwiedzi albo on sam sie wypowie to niebyło na \msg Share this post Link to post Share on other sites
qwer12 Posted May 30, 2020 Nwm czy dobrze zrobiłem pisząc skarge ale to :3. Inne a) Serwer Minecraft Pokemine.pl to gra online, w której codziennie spotykają się ludzie z całego świata. Jako gwarancję na to żeby ta gra była miłą rozrywką dla wszystkich, opiekunowie serwera oczekują od wszystkich graczy aby zachowywali się w sposób racjonalny i uprzejmy. to jedyny powód czm pisze moim zdaniem uraził mnie i mógłby oficjalnie mnie przeprosić wtedy odpuszcze tem wybuch Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted May 30, 2020 Czyli ci to mówił czy jak? XD Share this post Link to post Share on other sites
qwer12 Posted May 30, 2020 Mówił ale nie na chat prywatny na ogólnym pisał Share this post Link to post Share on other sites
qwer12 Posted May 30, 2020 Najwidoczniej nikt tego niewidział jak nikt mnie nie popiera eh życie xd Share this post Link to post Share on other sites
veex Posted May 30, 2020 38 minutes ago, qwer12 said: Najwidoczniej nikt tego niewidział jak nikt mnie nie popiera eh życie xd trzeba było zrobić screenshota i wrzucić tutaj, tak według mnie skarga nie ma sensu Share this post Link to post Share on other sites
dawid3211 Posted May 31, 2020 Brak jakichkolwiek dowodów, upomnę gracza, ale tym razem nie zostanie ukarany, następnym razem zrób ss (screenshota). Temat zamknięty. Share this post Link to post Share on other sites