qwer12 Posted May 30, 2020 Mam pytanie bo ja zazwyczaj gram w stylu jestem gram 3 miesiące nuda uciekam wracam i czasami zdarzy sie że trace range z elektryka na leszcza to przez długie nie granie prosze o odp Share this post Link to post Share on other sites
Ninja763 Posted May 30, 2020 Ty nie możesz tracić rank poprostu w styczniu wszyscy mieli reset. Więc nie martw się kolejny reset też pewnie będzie w styczniu. Share this post Link to post Share on other sites
qwer12 Posted May 30, 2020 I kolejne pytanie troche takie niewłaściwe bo czytałem stare wiadomości jakieś kłótnię twoje i innego gracza z rangą i tak mnie ciekawi jak to sie skończyło ? Share this post Link to post Share on other sites
qwer12 Posted May 30, 2020 Te wasze historie nadają sie na dramat xd Share this post Link to post Share on other sites
dawid3211 Posted May 31, 2020 Na pytanie z tematu została udzielona odpowiedź, 2 pytanie nadaje się bardziej na rozmowę prywatną niż publiczne pytanie, więc temat zamykam. Share this post Link to post Share on other sites