Toksyczna Posted June 1, 2020 (edited) helper poketrenersh dal mi niesluszny mute na 2godziny za napisanie pamietaj ze taka odznaka jest do kosza ( i to niby byla prowokacja za ktora gracz shori mogl mi nasapiac ze to ja jestem do kosza) Edited June 1, 2020 by Toksyczna Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted June 1, 2020 normalna prowokacja wiec mute zasłużony temat do zamknięcja #Domcionalideradenelandii Share this post Link to post Share on other sites
Tugaru Posted June 1, 2020 nawet jeżeli to było prowokacją to raczej czas muta powinien być inny. Mam na myśli że prowokowanie, a obrażanie to zupełnie dwie inne rzeczy. A tu za tekst "taka odznaka to do kosza" a "sama jestes do kosza" padła taka sama długość kary. a co do prowokacji to nie chce pisać nickami, ale spora część graczy pisze po wygralej z liderem "GG jestes Super" co też tiltuje lidera, a jakoś nikt za to nigdy nie dostał muta. Share this post Link to post Share on other sites
Flonderek Posted June 1, 2020 Tugaru kara miała być równa bo obie że stron zawiniły Share this post Link to post Share on other sites
veex Posted June 1, 2020 Wiele razy miałem mute'a na serwerze I jakbym się nie tłumaczył to I tak bylo admin ma zawsze rację. Nie ma co się kłócić! Festiwal skarg dzisiaj chyba Share this post Link to post Share on other sites