bartexus Posted July 27, 2020 Dostałem mute za napisanie XD tzw. emotki która pisze się wielką literą, nie rozuemi poza tym każdy dostaje mute na 15 minut ja dostałem na 45 ale słabi ci nowi podhelperzy. Kompletnie nie rozumiem czemu za XD jest mute a za JD nikt nie daje Share this post Link to post Share on other sites
Guest czoko68 Posted July 27, 2020 Po pierwsze inni dostają muty na podobny czas, po drugie nie jesteś to nowy, więc wiesz, za co się dostaje muty, po trzecie za "JD" też są muty, więc nwm o co ci biega chłopie. Share this post Link to post Share on other sites
bartexus Posted July 27, 2020 Nie jestem nowy i wiem że za XD nigdy muta nie było Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted July 27, 2020 agresywny podhelper daje muty na godzine Share this post Link to post Share on other sites
Guest czoko68 Posted July 27, 2020 Vaciok ale się prosisz o mute Share this post Link to post Share on other sites
dawid3211 Posted July 28, 2020 Pisanie 4 liter z rzędu wielką literą jest karane mutem w długości zależnej od zaistniałej sytuacji. Zamykam temat. Share this post Link to post Share on other sites