Mefo Posted August 19, 2020 SIEMA DOSTAŁEM MUTE OD ZŁEGO CZOKA ZA NIC TU SS prosze ukarac tego zbuja bo tam 5 zł za unmute to nie pieniądze elo Share this post Link to post Share on other sites
Guest czoko68 Posted August 19, 2020 Kochany Mefciu, przepraszam, że musiałeś zużyć tyle chusteczek po tym mucie, ale nie ma mutów za nic (no chyba, że o czymś nie wiem, sorki - świeżak). Mam jednak dowody na to, że jednak mute był zasłużony..Na obrazku nr 1 widzimy słynnego lidera sali Azjownia Fema_Poketrena, próbującego podrobiać bana dla gracza Bemir (coś ci nie pykło stary). Na obrazkach 2 i 3 widzimy bany, które "rzekomo" dał Sparc Bemirowi i Redredowi. W treść obrazka nr 2 mógłbym jeszcze uwierzyć, ale Sparc nigdy nie zbanowałby Redreda, poza tym raczej w powodzie mute'a nie napisałby o sobie w trzeciej osobie. Obrazki nr 2 i 3 zostały zrobione parę minut przed obrazkiem nr 1. Tak czy owak, widać, że próbowałeś się podszywać pod administrację, więc mi nie wyskakuj, że dostałeś mute'a za nic. Dziękuję za wysłuchanie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest czoko68 Posted August 19, 2020 Doszły nowe dowody w sprawie, które jednoznacznie wskazują, że ów wcześniej wspomniany zbuj jest winny (Obrazki nr 4, 5 i 6, zamazane jasnoniebieskim, żeby zakryć czat gildyjny). Sorki Mefciu, ale przegrałeś. Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted August 19, 2020 Jak to nawet nie ma takich samych kolorów co naprawdę szom jak sie bana dostaje Share this post Link to post Share on other sites
xAdm_ Posted August 19, 2020 Co tak mało ja to dostałem na tydzień + usuneli mi kolorki a mniej robiłem Share this post Link to post Share on other sites
Vaciok Posted August 20, 2020 Za to są muty? XD to było tak 4fun, reakcje graczy były cudowne pozdro byczki fem poketren trzymaj tak dalej Share this post Link to post Share on other sites
xAdm_ Posted August 21, 2020 ja dostałem za czat gildyjny więc jeszcze wieksza szopka Share this post Link to post Share on other sites