MistrzDawid Posted August 23, 2020 Witam Wpadłem na pomysł taki żeby do gry wypuścić legendy, aby gracze mogli ich sami szukać. Wiadomo że legendy trudno znaleśc więc dla graczy to byłoby wyzwanie ale byłaby przy tym niesamowita zabawa w poszukiwaniu legendarnych pokemonów. Prosze o pozytywne rozpavczenie mojej propozycji ponieważ to byłaby super zabawa szukać, znajdować i walczyć potężnymi legendarnymi pokemonami. Życze miłego dnia Quote Share this post Link to post Share on other sites
Vaciok Posted August 23, 2020 Ja wiem że mnie na serwie nie ma i już ludzie tęsknią za legendami ale oj nie nie byczq -1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
poketrenersh Posted August 23, 2020 W sms shopie możesz kupić legendę, kupić od gracza i każdego miesiąca np 15 luty jest nalot z legendą więc jest szansa na złapanie legendy, A i wtedy by każdy chodził z master ballem i łatwo by łapał więc to nie ma sensu. Pozdrawiam wasz kochany kidmod aka helper. Quote Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted August 24, 2020 mozesz poszukać mew w jungli (i tak ci się nie uda) Quote Share this post Link to post Share on other sites
xAdm_ Posted August 30, 2020 idz szukać bidufy Quote Share this post Link to post Share on other sites