Plesin Posted January 6, 2021 WItam chcialbym zglosic skarge na helper koko20026 podczas dzisiejszego przebywania na serwerze gracz z nickiem tugaru stwierdzil ze wjedzie mi na rodzine dostal mute od moda Poketrenersh a nastepnie odrazu dostal unmute od helpera Koko20026 chcialbym sie zapytac czy faworka na tym serwerze jest dozwolona moge zamiescic ss jesli to konieczne Share this post Link to post Share on other sites
Plesin Posted January 6, 2021 10 minutes ago, Plesin said: WItam chcialbym zglosic skarge na helper koko20026 podczas dzisiejszego przebywania na serwerze gracz z nickiem tugaru stwierdzil ze wjedzie mi na rodzine dostal mute od moda Poketrenersh a nastepnie odrazu dostal unmute od helpera Koko20026 chcialbym sie zapytac czy faworka na tym serwerze jest dozwolona moge zamiescic ss jesli to konieczne Share this post Link to post Share on other sites
Mefo Posted January 6, 2021 tak faworka jest dozwolona pozdrawiam MISTRZ Share this post Link to post Share on other sites
papagana3 Posted January 6, 2021 helper Koko20026 ma zawsze racje Share this post Link to post Share on other sites
koko20026 Posted January 7, 2021 Wiesz powinieneś też dostać mute za odpowiedzenie na prowokacje Share this post Link to post Share on other sites
Tugaru Posted January 7, 2021 ale ze ty uwazasz ze mozesz powiedziec mamie ze moze zrobic ci sniadanie to najazd na rodzine to XDD Share this post Link to post Share on other sites
Tugaru Posted January 7, 2021 swoja droga dostalem muta za tak zwana "prowokacje" Share this post Link to post Share on other sites
Tugaru Posted January 7, 2021 Szkoda ze Mod który mnie zmutował napisał w powodzie muta "nie prowokuj peliper" co samo jest prowokacją w moją strone Share this post Link to post Share on other sites
Tugaru Posted January 7, 2021 pelliper nie jest miłym określeniem Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted January 7, 2021 ale nabijanie! Share this post Link to post Share on other sites