Tugaru Posted January 9, 2021 z racji tego ze powstał spam w poprzedniej skardze i została ona usunieta dodaje to od nowa CARRACOSTA TUGARU > MEGA GENGAR Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted January 9, 2021 (edited) Dodam że bartekus to zbuj Edit: Pozdrawiam gildie diplo dok Edited January 9, 2021 by MiaMianowskyy_ Share this post Link to post Share on other sites
bartexus Posted January 9, 2021 W poprzedniej skardze było wyraźnie widać że każdy słyszał krzyki tugaru na całej mapie, jednak z jakiegoś powodu została usunięta Share this post Link to post Share on other sites
bartexus Posted January 9, 2021 Dodatkowo te krętactwa nie pójdą ci płazem tugaru. Szukając kontry posunąłem się do zaakceptowania propozycji która wypłynęła z twoich ust na komunikatorem głosowym DISCORD, a więc powiedziałeś że weźmiesz 3 poki z najniższej tieru. Uradowany pomyślałem że wkoncu znajdę kontrę na hypno. Jednak w samej walce użyłeś pokemonów z tieru E w ilości równej co do wartości liczby Pi pomnożonej 0 razy. Jakie było moje zdziwienie gdy helper koko uświadomił mi to. Postanowiłem wziąć ci odznakę za takie krętactwo, ty zgosziles się na rewanż myśląc że będzie łatwa wygrana ja jednak pokazałem ze wygrywanie 3v5 to nie problem jednak, gdy twój ostatni pokemon wracał do pokeballa zauważyłem biała flagę i krzyk o którym wspominałem w poprzednim temacie. Wstyd tugaru, wstyd. Share this post Link to post Share on other sites
bartexus Posted January 9, 2021 BARTEKUS 1 TUGARU 0 Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted January 9, 2021 Ale nabija posty Share this post Link to post Share on other sites
papagana3 Posted January 10, 2021 bartekus ma racje hipno Share this post Link to post Share on other sites
Mefo Posted January 10, 2021 Krzyki tugaru było słychać nawet w GTA na wyspie pana rubio. Pozdrawiam mamę i psa. Share this post Link to post Share on other sites