DwaLata Posted March 23, 2021 Witam tu Dwa Lata aka _ToYears_ dziś dostałem mute za napisanie "który ma iq krzesła obrotowego" dodadkowo ostatnio dostałem mute na godzine za napisanie słów po części caps lockiem np. SIEma, DLAczego. W dodatku kiedy pytam się o coś mogę czekać nawet 3 godziny (jak ostatnio) a i tak finalnie odpowiedzi nie dostanę. Bazując na tym stwierdzam, że nie mam pojęcia skąd ta osoba dostała rangę HELPER, ponieważ kompletnie nie ma wiedzy o głównej tematyce tego serwera jakim są pokemon oraz ogólnej wiedzy na temat serwera . Share this post Link to post Share on other sites
tymeloft Posted March 23, 2021 (edited) plus jeden Edited March 23, 2021 by tymeloft Share this post Link to post Share on other sites
koko20026 Posted March 23, 2021 SIEma, DLAczego = Zle sformatowany tekst jest o tym w regulaminie który ma iq krzesła obrotowego = Jawna obraza innego gracza Czego nie rozumiesz? Share this post Link to post Share on other sites
tymeloft Posted March 23, 2021 no wlasnie, jakiś random, a sie wypowiada Share this post Link to post Share on other sites
koko20026 Posted March 23, 2021 Pisanie pod skargą rzeczy nie dotyczących posta bedzie karane Share this post Link to post Share on other sites
tymeloft Posted March 23, 2021 Helper Landrynka oszukuje graczy Share this post Link to post Share on other sites
Sparc Posted March 23, 2021 Dzięki za zgłoszenie, porozmawiam z Landrynką by taka sytuacja ponownie nie miała miejsca, z czasem będzie tylko lepiej, pozdrawiam i zamykam. Share this post Link to post Share on other sites