Jurzy Posted December 6, 2021 Witam! Na święta przychodzę do was z kolejnym eventem! Zadanie jest proste, bo wystarczy zbudować choinkę. Event zaczyna się od dzisiaj, a swoje prace zgłaszacie do 14 grudnia. Choinki budujecie na swoich działkach dlatego usuńcie niechciane osoby ( żeby sprawdzić kto jest dodany do działki wpisujecie stojąc na działce /lista, żeby kogoś usunąć to stojąc na działce wpisujecie /usun nick), następnie jak zbudujecie robicie ss'a i wysyłacie go tutaj z numerem swojej działki, dopiszcie czy to działka fri czy vip oczywiście, ewentualnie wyspa lub strefa. Prace niezgodne z tematem lub sprośne będą karane! Nagrodą będzie świąteczna niespodzianka. Share this post Link to post Share on other sites
jopek19 Posted December 12, 2021 JEST TO MOJA AUTORSKA CHOINKA BUDOWANA WŁASNORĘCZNIE PRZEZE MNIE POMOCNEGO KONIA JOPKA 19 NA DZIALCE STREFA ULTRA 1 Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted December 13, 2021 MOJA CHOINA WYROSLA NA STREFIE 5 Share this post Link to post Share on other sites
papagana3 Posted December 13, 2021 CHOINKA NA SUPER DZIAŁCE /DODZIAŁKI STREFA_2 Share this post Link to post Share on other sites
Jurzy Posted December 15, 2021 Zwycięzcą jest Miamianowskyy. Po nagrodę się zgłoś jak będę na serwerze. Gratuluję! Share this post Link to post Share on other sites