szredzio Posted January 25, 2022 Na początek papagana unikał walki ze mną pomimo że kilka razy go wyzywałem do walki czekałem 15minut na sali aż papagana się zjawi w tym samym czasie pisząc na chacie do niego, papagana nie był AFK ponieważ na chacie było widać że otwiera skrzynki. Później kiedy już doszło do walki papagane wywaliło w momencie kiedy miałem przewagę papagana zaproponował dokończenie walki na arenie zgodziłem się, po dłuższej walce nagle papagana stwierdził że mu się nie chce i wyszedł z walki pisząc mi ,,gg do jutra''. Następnie ja odwołałem się do regulaminu pisząc że nie może od tak wyjść z walki papagana napisał zapraszam na sale ,ja nie wiedziałem że to było do mnie i nie przyszedłem od razu tylko po około minucie a papagana napisał ze już za późno i nie walczymy do jutra. Dalej walczył z graczami kiedy ja czekałem na naszą walkę kiedy żaden z graczy już go nie wyzywał wyszedł z serwera. Share this post Link to post Share on other sites
Jurzy Posted January 26, 2022 Lider upomniany, temat walki dogadany z wami na priv, wiec zamykam skargę. Share this post Link to post Share on other sites