Guest czoko68 Posted January 27, 2022 Witajcie Pokeminiacy i Pokeminiaczki! Jak mijają wam ferie, czy czekacie, aż nadejdą? Nudzicie się, nie macie co robić? Mamy nadzieję, że będą udane! Z tej okazji na serwerze będzie odbywał się konkurs plastyczny pt. "Ferie z Pokemine". Poprzez swoje zdolności możecie pokazać, jak spędziliście/spędzacie/będziecie spędzać tegoroczne ferie, z nutką Pokemonów. Razem z potężnym jury (Jurzy, River, alpakakamil) ocenimy wasze prace, z czego główne wygrane to: 1 miejsce - wybrana legenda min. 50% ivs 2 miejsce - losowa legenda z tieru SS lub niżej 3 miejsce - Skrzynka Megastone A oto zasady: - Prace mogą być wykonane jakąkolwiek metodą (grafika komputerowa, farby, pastele, sztuka nowoczesna itd.) - Praca powinna zawierać fragmenty wspólne z Pokemine.pl lub Pokemonami (logo, specjalny napis, pokemony) - NIE PODPISUJEMY PRAC!!! (jest to związane z tym, że jury nie mogą wiedzieć, czyja jest praca - w celu obiektywnej oceny) Prace wysyłamy do mnie na Discordzie (czoko68#5974). Prace można wysyłać do 6 lutego (niedziela) do 23:59 Forumlarz zgłoszeń (formułka pod tym postem) Nick z serwera: czoko68 Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Każdy uczestnik otrzyma 2 klucze do Skrzynki ZImowej Pokemine #2! POWODZENIA!!! Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted January 28, 2022 Nick z serwera: MIAMIANOWSKYY Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Share this post Link to post Share on other sites
Kiwuri Posted February 2, 2022 Nick z serwera: Kiwuri Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzielnie. Share this post Link to post Share on other sites
szredzio Posted February 3, 2022 Nick z serwera: szredzio Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest czoko68 Posted February 7, 2022 Podsumowanie: 1 miejsce: Kiwuri (27 pkt. - wybrana legenda z naturką zwiększającą daną statystykę min. 40% ivs ze skinem i particlami) 2 miejsce: MIaMIanowskyy (23 pkt. - wybrana legenda max tier SS z particlami) 3 miejsce: szerdzio (7 pkt. - Skrzynka Megastone) Dodatkowo prace Kiwuri i MIaMIanowskyy znajdą się na billboardach na spawnie! Share this post Link to post Share on other sites