Gatoo Posted February 24, 2022 Dnia 23 stycznia 2022r. około godziny dwunastej w nocy zdecydowałem się wejść na serwer. Tuż po zalogowaniu napisałem na czacie "czokapik". Dostałem z automatu mute od czoko na 15 min za "z szacunkiem". Nie wydaje mi się żeby ten zwrot w jakikolwiek sposób był obraźliwy. Jednak gdyby tak było nie nazwali by tak płatków.. Postanowiłem więc napisać na msg do czoko w celu dowiedzenia się czegoś więcej. Odpisał mi w bardzo opryskliwy sposób, wręcz agresywny. Postanowiłem więc mu uświadomić iż to jest tylko gra i nie powinien tak emocjonalnie do tego podchodzić. Wtedy brakło logicznej argumentacji i czoko postanowił że jedynym logicznym argumentem będzie danie mi jaila na 12h. Uważam że czoko nie miał żadnych podstaw do potraktowania mnie w taki sposób. Powinien świecić przykładem a nie odgrażać się na msg i namawiać do szacunku mimo nieposiadania go do drugiej osoby. Jako iż karę całą odbyłem wnioskuję tylko o ukaranie. Share this post Link to post Share on other sites
mapczan Posted February 24, 2022 wscibski helpur 86okocz Share this post Link to post Share on other sites
papagana3 Posted February 25, 2022 czas sie przyzwyczaic do czoko, mapczan dostawal muty za "poke mine" XD Share this post Link to post Share on other sites
Gatoo Posted February 25, 2022 i spoko jak by na mucie się skończyło Share this post Link to post Share on other sites
szredzio Posted February 25, 2022 (edited) Typowy czoko ego zaraz będzie na granicy z księżycem (ale co ja się będę wypowiadał o ego xD) Edited February 25, 2022 by szredzio Share this post Link to post Share on other sites
papagana3 Posted February 25, 2022 no bez kitu nie badz hipokryta Share this post Link to post Share on other sites
szredzio Posted February 25, 2022 Przepraszam już nie będę Share this post Link to post Share on other sites
papagana3 Posted February 26, 2022 cieszy mnie to, pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites