szredzio Posted March 5, 2022 Wczoraj około godziny 20:50 wszedłem na serwer i zobaczyłem że jestem w jailu z powodem ,, a czemu nie''. Napisałem do czoka o powód jaila nic nie odpisał . Rozumiem że mnie nie lubi ale to nie jest powód do dawania jaila na zawsze jak dla mnie to jest kolejny raz nadużycie ,,władzy'' przez czoka. Share this post Link to post Share on other sites
papagana3 Posted March 5, 2022 administracja ma zawsze racje Share this post Link to post Share on other sites
szredzio Posted March 5, 2022 Najwidoczniej nie miał skoro jestem wypuszczony Share this post Link to post Share on other sites
papagana3 Posted March 5, 2022 odczekales swoja kare to cie wypuscili Share this post Link to post Share on other sites
papagana3 Posted March 5, 2022 no najwidoczniej czoko chcial dac mniejszego, dlatego dostales unjail Share this post Link to post Share on other sites
szredzio Posted March 6, 2022 Tylko ja wyszedłem odrazu Share this post Link to post Share on other sites
szredzio Posted March 6, 2022 I czoko nie miał nic wspólnego z moim wyjściem Share this post Link to post Share on other sites
papagana3 Posted March 6, 2022 moze krzywo sie popatrzyles Share this post Link to post Share on other sites
Guest czoko68 Posted March 6, 2022 Przyznaję się, dałem jail'a, jednak było to zrobione testowo, gracze DarkVoid i Pokebebe zaczęli się bawić permisjami, rozpoczęło się od kickania, a chcieli siebie nawzajem jailować, Chciałem ich nawzajem pogodzić, CHWILOWO dając Tobie perm jaila (bo bądź co bądź wiemy, jaki mają stosunek do cb), ale Sparc wyłączył pokazywanie się jaili na czacie, co nic nie wskórało. Chciałem cię odjailować (naprawdę) jak sobie pójdą (bo nie wiedziałem, czy widać unjaile), jednakże miałem dużo na głowie (walki na sali oraz nagminne nawoływanie na ligolego) i zapomniałem o tym, więc z najszczerszego serduszka przepraszam, mam nadzieję, że to nie wpłynęło na nasze relacje! Share this post Link to post Share on other sites
szredzio Posted March 6, 2022 Papagana nie ośmieszaj się już, jak nie wiesz o co chodzi to nie pisz nic a nie próbujesz na siłę dogryzać Share this post Link to post Share on other sites
szredzio Posted March 6, 2022 Okej koniec tematu wybaczam złożyłem skargę bo nic nie odpisywałeś na dc Share this post Link to post Share on other sites
Guest czoko68 Posted March 6, 2022 Zwykle staram się odpisywać, ale akurat trafiłeś w taki termin, że spanko przed sesją, potem jazda na studia, powrót do domu ok. 17-tej i spanie do 11-ej, potem korki i sprawy w domu, więc w trakcie tego z głowy mi wyleciało. Share this post Link to post Share on other sites
Jurzy Posted March 6, 2022 Zamykam temat skoro wyjaśnione. Share this post Link to post Share on other sites