Guest czoko68 Posted March 28, 2022 Witajcie Pokeminiacy i Pokeminiaczki! Święta tuż tuż, więc czas na kolejny konkurs plastyczny, tym razem będzie pod hasłem: "Wielkanoc z Pokemine". Zaprezentujcie, jak wyglądałaby Wielkanoc w świecie Pokemonów lub jak wy spędzilibyście święta wielkanocne z Pokemonami lub z Pokemine.pl! W jury zasiądą 3 osoby (Jurzy, alpakakamil oraz gość specjalny). A oto nagrody: 1 miejsce - wybrana legenda z naturką zwiększającą daną statystykę min. 40% ivs ze skinem i particlami 2 miejsce - wybrana legenda z tieru SS lub niżej z particlami 3 miejsce - wybrany Megastone (nie licząc Shadowite oraz Lightinite) A oto zasady: - Praca musi być na temat!!! (musi mieć elementy wielkanocne) - Prace mogą być wykonane jakąkolwiek metodą (grafika komputerowa, farby, pastele, sztuka nowoczesna itd.) - Praca powinna zawierać fragmenty wspólne z Pokemine.pl lub Pokemonami (logo, specjalny napis, pokemony) - NIE PODPISUJEMY PRAC!!! (jest to związane z tym, że jury nie mogą wiedzieć, czyja jest praca - w celu obiektywnej oceny) Prace wysyłamy do mnie na Discordzie (czoko68#5974). Prace można wysyłać do 15 kwietnia (piątek) do 23:59 Forumlarz zgłoszeń (formułka pod tym postem) Nick z serwera: czoko68 Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Każdy uczestnik otrzyma 2 klucze do Skrzynki Wiosennej Pokemine #1! POWODZENIA!!! Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted March 28, 2022 Nick z serwera: MIAMIANOWSKYY Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Share this post Link to post Share on other sites
Kiwuri Posted April 6, 2022 Nick z serwera: Kiwuri Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzielnie. Share this post Link to post Share on other sites
vb_g Posted April 15, 2022 Nick z serwera: vb_g Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Share this post Link to post Share on other sites
DarkAbyss Posted April 15, 2022 Nick z serwera: DarkAbyss Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie Share this post Link to post Share on other sites
Pastel Posted April 15, 2022 Nick z serwera: Pastel Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie Share this post Link to post Share on other sites
Guest czoko68 Posted April 16, 2022 Podsumowanie: 1 miejsce: Kiwuri (28 pkt. - wybrana legenda z naturką zwiększającą daną statystykę min. 40% ivs ze skinem i particlami) 2 miejsce: pastel (21 pkt. - wybrana legenda max tier SS z particlami) 3 miejsce: MiaMianowskyy (19 pkt. - Wybrany Megastone) Pozostałe prace: DarkAbyss (10 pkt.) vb_g (4,5 pkt.) Dodatkowo prace Kiwuri i MIaMIanowskyy znajdą się na billboardach na spawnie! Share this post Link to post Share on other sites