keicaM_ Posted July 31, 2022 (edited) Witajcie pokeminiacy i pokeminiaczki! Niedawno przeglądając internet natknąłem się na całkiem ciekawe koncepty mega ewolucji do pokemonów i pomyślałem, że mogły by to być nowe mega poczki jakie trafią na nasz ukochany serwer. Z ciekawości sprawdziłem jeszcze ruchy jakich uczą się te pokemony i były one naprawdędobre i pasujące do mojej koncepcji. Pokemony o których mówię to Mega Lunatone i Mega Solrock: Skoro są to pokemony Luna i Sol (Księżyc i Słońce) to według mnie idealnie pasują do nich abilitki które podałem jako przykłady. Jak wspomniałem wcześniej sprawdziłem też ataki tych pokemonów i one również wpasowuje się w moją koncepcję. Myślę że z dopracowania mojego pomysłu i dostosowania odpowiednich statystyk dla tych pokemonów mogły by powstać naprawdę mocne, zbalansowane i w naprawdę ciekawy sposób wpływające na grę pokemony. Niestety wiem, że dopracowanie takich poków, zrobienie statystyk, stworzenie modeli i spriteów jest trudne i trwa, ale wierzę że administracja choć przez chwilę zastanowi się nad wprowadzeniem proponowanych przeze mnie pokemonów. Pozdrawiam Edited July 31, 2022 by keicaM_ Share this post Link to post Share on other sites
Jurzy Posted July 31, 2022 Lista pokemonów została już przygotowana wcześniej i to sporo na zapas przez Manatiego i Miamie, zamykam temat Share this post Link to post Share on other sites