Hremiku Posted September 22, 2019 Jak w tytule wpadłem na pomysł zrobienia nowego warpu vip jakim byłoby "Dojo" wyglądałby jak typowe miejsce treningowe Na samym spawnie przed nami stałyby wielkie schody (jak te z "Kung Fu Panda", bądź z filmu "Rocky" (Rocky Balboa), które prowadziły by do Jadeitowego Pałacu, a obok schodów czekał by na nas Mars (z mitologii greckiej bóg wojny) u którego wymienimy uszkodzone orby (wypadające z bossów na dojo) na brązowe monety :3 Na tym warpie unikalna byłaby możliwość wymiany uszkodzonych orbów na TM każdej maści przelicznik 32:1 Bossy: -Medicham (także w formach shiny i mega) -Lucario (także w formach shiny i mega) -Heracross (także w formach shiny i mega) -Gallade (także w formach shiny i mega) -Pangoro (także w formie shiny) -Hariyama (także w formie shiny) -Toxicroak (także w formie shiny) Oczywiście dla mnie takie miejsce bez questa na resp mogłoby nie istnieć, więc...:9 NPC od questa byłby Shi Fu który chce od nas: -20 bronze coin -5 fighting gemów -20 nici W zamian dostaniemy resp pokemonów fighting w ktorym występowały by takie poki jak: -Tyrogue -Meditite -Riolu -Croagunk -Stufful -Pancham -Timburr Mam nadzieje, że mój pomysł wam się spodoba i może zostanie on wprowadzony na serwer Share this post Link to post Share on other sites
Mefo Posted September 22, 2019 Fajny pomysł, szczególnie resp Share this post Link to post Share on other sites
Flonderek Posted September 22, 2019 Szczerze podoba mi się ale nie heracross bo to nie jest taki typowy pokemon typu fighting tylko Machamp. Podoba mi się ten pomysł i uważam że powinien zostać dodany. Share this post Link to post Share on other sites
Ninja763 Posted September 22, 2019 Ta fajny pomysł... Na azjowni masz kuźwa bosy do bicia typu fighting to na kij specjalnie warp dla vip? Weź może poznaj najpierw trochę mape Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted September 22, 2019 Lepiej na azjowni dodać npc , a nie robić nowego warpu. Share this post Link to post Share on other sites
Flonderek Posted September 22, 2019 Lepiej zrobić warp bo ogólnie respy są dla vip albo azjownie zrobić miastem vip i zrobić nowe miasto legend i tam zrobić sale. Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted September 22, 2019 Poprostu dodać strefę dla VIP na azjowni i zrobić nowy budynek wzorowany na chińskiej świątyni. Byłby to kilku piętrowy budynek i z każdym piętrem poziom trudności bossów by się zwiększać. Na szczycie stał by npc z teleportem . Share this post Link to post Share on other sites
Flonderek Posted September 22, 2019 jak już coś to na dole bo nikt nie bd wchodzić na góre żeby se questa odblokować Share this post Link to post Share on other sites
sokuwielki Posted September 22, 2019 Nie. Nie możemy zrobić questa że dostaniecie pokemona, bo ograniczenia moda. Mars jest z rzymskiej w greckiej był Ares, w rzymskiej pochodzą od nazw planet. Ceny tm poszły by w dół jak kurs złotego. Strefa VIP na azjowni byłaby bez sensu bacząc na salę legendy. dzięki pozdro Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted September 22, 2019 Nie chodziło mi o dodanie strefy VIP na całej azjowni , tylko gdzieś przy murze byłby budynek A na jego terenie po prostu strefa VIP. Share this post Link to post Share on other sites