Darkus50 Posted November 10, 2019 Fajnie byłoby jak każda osoba z Administracji miała dane zadanie na Forum. Czyli np Pan X zajmuje się Gildiami Pan Z zajmuje się Pokami Miesięcznymi itp... A nie że wszystkim i wszystkimi zajmuje się jedna osoba czyli Dotroy bo to troche bez sensu dawać to na jednego łebka jak jest tyle osób w administracji, jestem za podzieleniem zadań na osoby, wtedy wszystko będzie sprawiedliwie i nikt nie będzie się czepiał. Chciałbym żeby zostało to rozpatrzone przez Graczy i Administracje a nie przez max 2-4 osoby, po prostu zeby odezwała sie do tego wieksza ilosc ludzi. Kulturalne wypowiedzi tylko, innych raczej nikt brać pod uwage nie bedzie i bez klotni Share this post Link to post Share on other sites
Not Eryk Posted November 10, 2019 Popieram! To co aktualnie się dzieje na serwerze to masakra.... Share this post Link to post Share on other sites
Hremiku Posted November 10, 2019 Dobry pomysl z checia zobaczylbym to na serwerze Share this post Link to post Share on other sites
Aulaler99 Posted November 10, 2019 Oczywiście że jestem za, ale pewne osoby stwierdzą, że "po co zmieniać coś, co działa" i zamkną post Share this post Link to post Share on other sites
poketrenersh Posted November 10, 2019 Jest to dobry pomysł i jestem za. Share this post Link to post Share on other sites
Maciak Posted November 10, 2019 Popieram Widząc to co się dzieje to dobry plan Share this post Link to post Share on other sites
damian20064 Posted November 10, 2019 Soku gildiie, sekiyan gildie, dotroy turnieje,dawid pomaga gracza Share this post Link to post Share on other sites
Ninja763 Posted November 10, 2019 Seki i Soku zajmują się gildiami a Dotroy Turniejami więc po co większy podział? Share this post Link to post Share on other sites
Flonderek Posted November 10, 2019 jestem za +1 darkus Share this post Link to post Share on other sites
Darkus50 Posted November 10, 2019 Przypomne ze Soku Dot i Seki to nie jedyna Administracja na tym serwie, wiec czekam na wypowiedz tez innych Share this post Link to post Share on other sites
damian20064 Posted November 10, 2019 dawid pomaga gracza wienc kto jeszcze zostal Share this post Link to post Share on other sites
Not Eryk Posted November 10, 2019 więc^, poza tym green screena dostałeś, że nie widzisz innych ? Share this post Link to post Share on other sites
Darkus50 Posted November 10, 2019 jak dla mnie Dawid jest jeszcze za malo kompetentny na bycie helperem, popełnia mega wielkie błędy plus w podstawowych komendach helpera bardzo sie mysli, Osobiscie nic do niego nie mam bo nic nie zrobil mi, po prostu jeszcze nie jego czas na to Share this post Link to post Share on other sites
Darkus50 Posted November 10, 2019 wracając do Dawida z discordem mu idzie dobrze ale jako Helper jeszcze nie Share this post Link to post Share on other sites
Sparc Posted November 10, 2019 Wszystkie ważniejsze tematy wracają do mnie, więc spokojnie. Share this post Link to post Share on other sites