Antonys Posted November 13, 2019 Zgłaszam się tutaj dzisiaj z sugestia w 2 opcjach do wyboru Pierwsza jest taka aby dodać do rangi Vip komendę /pc ponieważ jest to wygodniejsze i wielu gracza umiliło by grę i nie musieli by polując na jakiegoś pokemona ciągle tepac do pc sprawdzać to co już złapali czy czasem już nie mają tego czego szukali A druga opcja jest taka żeby stworzyć nową range Svip która posiadała by tą komendę plus do tego jakieś inne bajery typu /fly już podobne jestem pewien że wieli graczy by zakupiło z miłą chęcią tą range Liczę na konstruktywne dyskusje pod tematem co gracze o tym myślą Share this post Link to post Share on other sites
Skymil Posted November 13, 2019 /fly nie jest az tak konieczne poniewaz mozna latać na pokemonach Share this post Link to post Share on other sites
dawid3211 Posted November 13, 2019 Wątpię, żeby jakikolwiek z tych pomysłów przeszedł bo po 1 robienie z gry totalne paytowin odebrało by chęć grania nowym graczom, którzy zastanawiają się czy gra im się podoba. Po 2 /PC stworzyłaby brak balansu w grze pomiędzy osobami z Vipem a bez niego i jakbyś zapomniał przedłużyć albo nie miałbyś środków na koncie brak takich komend zniechęciłby Cię aż do jego kupienia, a nie o to chodzi. Tego samego tyczy się Super Vip z fly, na innym serwerze było takie coś przez około 2 tygodnie ale zostało to usunięte bo psuło innym frajdę z rozgrywki obecnie mogą jej używać chyba tylko 5 osób z administracji (moderatorzy, admini i headadmin) tylko po to żeby mogli zajmować się serwerem. Swoją drogą w Pokemine jest wiele miejsc, które trzeba by było przebudować, żeby komenda /fly nie dawała zbyt wiele. Jak ktoś ma coś przeciw lub za, to czekam Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted November 16, 2019 ehh sparc mówił na ten temat było trzeba czytać a nie jak księżniczki pod buzke wszystko podstawiać a po za tym ile trwa teleportacja 3s? to samo komenda /back więc co duzo stracicie? Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted November 16, 2019 a po za tym pytanie do dawida z tym fly dla modów to ty myślałeś ze tylko pozyczteczne dla serwera? np jak chodziłem z adamixem łapać poki na respach to on z flyem wchodził i zawsze sprzede mnie brał poka Share this post Link to post Share on other sites