Jurzy Posted March 28 Święta tuż tuż, więc czas na kolejny konkurs plastyczny, tym razem będzie pod hasłem: "Wielkanoc z Pokemine". Zaprezentujcie, jak wyglądałaby Wielkanoc w świecie Pokemonów lub jak wy spędzilibyście święta wielkanocne z Pokemonami lub z Pokemine.pl! A oto nagrody: 1 miejsce - wybrana legenda z naturką zwiększającą daną statystykę min. 50% ivs ze skinem i particlami 2 miejsce - wybrana legenda z tieru SS lub niżej z particlami 3 miejsce - wybrany pokemon nie legenda z wybraną naturką, abilitką lub 10% szansy na hidden i minimalnie 60% ivs A oto zasady: - Praca musi być na temat!!! (musi mieć elementy wielkanocne) - Prace mogą być wykonane jakąkolwiek metodą (grafika komputerowa, farby, pastele, sztuka nowoczesna itd.) - Praca powinna zawierać fragmenty wspólne z Pokemine.pl lub Pokemonami (logo, specjalny napis, pokemony) - NIE PODPISUJEMY PRAC!!! (jest to związane z tym, że jury nie mogą wiedzieć, czyja jest praca - w celu obiektywnej oceny) Prace wysyłamy do mnie na Discordzie (Jurzy). Prace można wysyłać do 5 kwietnia (piątek) do 23:59 Formularz zgłoszeń (formułka pod tym postem) Nick z serwera: Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Każdy uczestnik otrzyma skrzynie megastone! POWODZENIA!!! Share this post Link to post Share on other sites
xdxdredrexdxd Posted March 29 Nick z serwera: redred Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest proixu123 Posted March 29 5 hours ago, xdxdredrexdxd said: Nick z serwera: proixu123 Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Share this post Link to post Share on other sites
Mefo Posted March 29 Nick z serwera: POKETRENER_MEF Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Share this post Link to post Share on other sites
keicaM_ Posted March 29 Nick z serwera: keicam_ Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Quote Share this post Link to post Share on other sites
Damian1243 Posted March 30 Nick z serwera: Damian1243 Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzielnie. Share this post Link to post Share on other sites
nezioo Posted March 30 Nick z serwera: nezioo Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Share this post Link to post Share on other sites
Guest Swiersia Posted April 2 On 28.03.2024 at 17:44, Jurzy said: Nick z serwera: TwojExSernik Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Share this post Link to post Share on other sites
Jurzy Posted April 8 Oceny były wystawiane w skali od 1 do 10, każdy sędzia oceniał według własnych upodobań, w jury poza mną były 2 osoby totalnie nie związane z serwerem i pokemonami (moja mama) także na oceny poza moimi nie wpływała znajomość danego gracza!Wyniki: Redred - 3, 6, 7 = 16pkt Keicam - 5, 5, 10 = 20pkt Nezioo - 7, 6, 6 = 19pkt Damian1243 - 8, 4, 8,5 = 20,5pkt Poketrener Mef - 3, 3, 10 = 16pkt TwojExSernik - 3, 8, 10 = 21pkt 1 miejsce - TwojExSernik - wybrana legenda z naturką zwiększającą daną statystykę min. 50% ivs ze skinem i particlami 2 miejsce - Damian1243 - wybrana legenda z tieru SS lub niżej z particlami 3 miejsce - Keicam_ - wybrany pokemon nie legenda z wybraną naturką, abilitką lub 10% szansy na hidden i minimalnie 60% ivsPo nagrody zgłaszacie się do mnie na Priv! Share this post Link to post Share on other sites