bartexus Posted February 29, 2020 (edited) Witam, dzisiaj tj. 29 lutego Wyzwałęm lidera elegancjum damiana20064 na walke o odznake, po czym kicknął mnie i po walce z domciem607 wyszedł z serwera. Dodam, że w walce monotyp flying z domciem wziął aerodactyla, który posiada zbanowany typ rock, tłumacząc się, że Dotroy nie zmienił zbanowanego typu, więc Domcio specjalnie nie brał pokow rock. Nie ma dowodów bo po wyzywaniu go kicknął mnie z serwera. Pozdrawiam wszystkich poza Damim B. Edited February 29, 2020 by bartexus Share this post Link to post Share on other sites
Toksyczna Posted February 29, 2020 wsumie na monotypie psychic walczyl malamarem kiedy dark jest banned ups Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted February 29, 2020 Bana mu Degrada Muta od sokoła! Share this post Link to post Share on other sites
damian20064 Posted February 29, 2020 @bartexus po pierwsze wyzwałeś źle, a po drugie domcio nie miał do mnie pretensji. Share this post Link to post Share on other sites
Dotroy Posted March 1, 2020 Skarga wzięta pod uwagę, jeśli w dalszym ciągu Damian nie będzie trzymał się zasad i banów własnej sali, dostanie degrada. Pozdrawiam. Share this post Link to post Share on other sites