Tugaru Posted March 16, 2020 Z tego co sie orientuje to lider nie może miec zmutowanych graczy. a xAdm_ ma mnie zmutowanego, mimo iż nigdy do niego nie pisałem nawet XDD Share this post Link to post Share on other sites
Tugaru Posted March 16, 2020 (edited) Dodam tylko, że chciałem grzecznie napisać czy ma czas teraz walczyc, bo nie odpowiedał Edited March 16, 2020 by Tugaru Share this post Link to post Share on other sites
veex Posted March 16, 2020 Przyszedł I walczył z Tobą, wiec w czym problem Share this post Link to post Share on other sites
xAdm_ Posted March 16, 2020 piszesz skarge o nic? walka sie odbyla bez opoznien dostales na pododznace 5:0 wiec nie widze sensu twojego placzu, mam ss jak administrator mi pozwala miec ludzi na ignorze. Share this post Link to post Share on other sites
Tugaru Posted March 16, 2020 to niestety masz jakieś blędne info. Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted March 16, 2020 (edited) Co wyście wszyscy się uwzięli ma xadm a. Chłopak opłakuje Damiana i poki które były na jego koncie xD. Więc dajta mu spokuj Edited March 16, 2020 by domcio607 Share this post Link to post Share on other sites