PokeKupa Posted March 17, 2020 Ktos 17.03.2020 okolo godziny 23:30 wsadzil mnie do wiezienia? powod? ZMIEN NICK? moj nick to PokeKupa ktory nie zawiera wulgarnych slow.. o co chodzi? Prosze o pozytywne rozpatrzenie mojej strawy oraz o nagane dla nierozumiejacego polskiej pisowni operatora. pozdrawiamkupa 1. pot. «wiele rzeczy leżących na sobie» 2. pot. «duża liczba jakichś osób, zwierząt razem zgromadzonych» 3. pot. «wielka ilość czegoś» 4. pot. «kał» Share this post Link to post Share on other sites
Flonderek Posted March 18, 2020 Jest pewna sprawa ponieważ mając w nicku kupa nie licz na to że będzie on pozytywnie przyjęty jest to słowo wulgarne więc lepiej posłuchaj administracji i zmień nick Share this post Link to post Share on other sites
PokeKupa Posted March 18, 2020 (edited) Skad wiesz ze PokeKupa nie oznacza - "mam duzo pokemonow"? Co do kupy (kału). Przeciez codziennie ja robisz na klozecie. Kupa powstala od jedzenia a gdyby nie jedzenie to lezalbys na cmentarzu. Kupa badz kał nie jest wulgarnym slowem. Wulgarne jest twoje podejscie do jezyka polskiego. Wulgarne moze byc uwazane slowo "gówno badz sraka". Prosze kogos inteligentniejszego o rozpatrzenie mojej ciezkiej obciazajacej moje slabe serce sprawy. Pozdrawiam. Edited March 18, 2020 by PokeKupa Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted March 18, 2020 Hehe pokeprzetwarzaczjedzenia Share this post Link to post Share on other sites