domcio607 Posted March 19, 2020 chłop daje bezpodstawne muty za capsa bo napisałem NIE a zawsze było gdy napisało się słowo co ma 4 albo więcej liter oraz pisze dwuznaczne teksty Share this post Link to post Share on other sites
Toksyczna Posted March 19, 2020 te 6 minut cie az tak boli? kazdemu moze zdazyc sie blad Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted March 19, 2020 gdyby nie to ze po tym jak zaczołęm się sapać do niego ze mute dopiero za 4 słowa to ten nic Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted March 19, 2020 (edited) a po za tym to był mój pierwszy mute odkąd dostałem bana oraz napisałem ze przepraszam a jakby do dawida napisała jakaś julia czy inna dziewuszka to by nie dawał Edited March 19, 2020 by domcio607 Share this post Link to post Share on other sites
dawid3211 Posted March 19, 2020 Domcio607 w regulaminie nie ma nic o tym że mute zaczyna się od "4 słów" ani od "4 liter" a co do "Zawsze było" świat się zmienia, dwuznaczy tekst mógł zostać źle odebrany lecz była to część podpowiedzi podczas eventu, po czym od razu się poprawiłem i nie pisałem nic na czacie przez 20 minut (nie licząc wiadomości kontynuujących event). Następnym razem nie ucinaj tak wiadomości tylko pokazuj całość. Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted March 20, 2020 Dawid radze przeczytać jeszcze raz regulamin albo w ogóle jak tego nie zrobiłeś bo tam nie ma nic na temat dawania mutów za caps locka a jak juz to podchodzi pod punkt .2. Gra a) Pisząc identyczne albo podobne oświadczenia, pisząc przekleństwa, wulgaryzmy, treści obrażające innych graczy, wykonując te same powtórzenia ruchu w ciągu krótkiego okresu czasu (spam), pisząc te same znaki po sobie w ilości powyżej 3 np."!!!!" (flooding), korzystając ze źle sformatowanego albo bezsensownego tekstu jest karane banem. Wygwiazdkowanie przekleństwa skutkuje takim samym efektem jak napisanie go bez cenzury. gdzie jest podane za co mozna dostać muta ew. inną forme kary Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted March 20, 2020 To wkoncu spam czy caps XDD Share this post Link to post Share on other sites
sokuwielki Posted March 23, 2020 Cytat W dniu 20.03.2020 o 18:04, domcio607 napisał: źle sformatowanego nO WłAśNIe JAK PISZESZ W taKI spoSób to źLe FORMATUJESZ tekst. Mam nadzieję że wytłumaczone, dawid nie pisz już takich rzeczy na /bc od tego jest /msg. Pozdrawiam, Król Karp. // Zamykam Post Scriptum: a propos nie czytania regulaminu g) Administrator, moderator serwera może dokonać czasowego wykluczenia gracza z gry na serwerze, jeśli jego zachowanie będzie niestosowne. h) Administrator serwera ma prawo nie tlumaczyc sie z danego bana, czy muta i jaila. i) Administrator ma prawo nie stosowac sie do regulaminu. Share this post Link to post Share on other sites