Flonderek Posted April 20, 2020 Dobrze opiszmy to tak. Wyzywam bemira na walke o odznake. On wybiera tryb doubles. Normlanie walczyliśmy lecz gdy zostały mu 3 poki z lowem a mi 1 co mógł je pokonać bemia nagle wywaliło, bo włączył streama na discordzie. Po tym jak wrócił na serwer poiwedział żebym uleczył poki i walczymy od nowa ja sie zgodziłem lecz Lider podczas tej walki podobno nie mógł wybrać w co wali atakiem flamethrower. Chicał wybraz aby uderzyć w whimiscotta lecz uderzył kommo i bezpodstawnie się do mnie tepnął. Tłumaczył sie że nie mógł wybrać w co uderzy i nie pytając nikogo z wyżej położonych administracyjnie sie tepnął Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted April 20, 2020 Bo był bug lolz? Share this post Link to post Share on other sites
Dotroy Posted April 21, 2020 Skarga przyjęta, walkom bemira będzie przyglądać się administracja. W przypadku dalszych zbyt częstych bugów, zostaną wyciągnięte większe konsekwencje. Zamykam. Quote Share this post Link to post Share on other sites