Guest czoko68 Posted February 8, 2022 Dzień dobry, skoro jest teraz sezon na skargi, to chciałbym zgłosić to, że gracz DarkVoid wchodzi rzadziej na serwer ode mnie, przez co nie da się zdobywać odznak. Dodatkowo blokuje drabinkę w turnieju, utrudniając przeprowadzenie go. Na sam koniec chcę wspomnieć, że stosuje na swoich pokemonach pewnego rodzaju sterydy, dzięki czemu są mocniejsze w walkach, krytują co drugi atak, mają zwiększoną szansę na unik oraz na dodatkowe efekty ruchów, co sprawia, że kradnie przyjemność z walki. Sam fakt, że gram pokemonami, gdzie nie trzeba mózgu, aby wygrać, to w trakcie walki co minutę przeprasza oraz na końcu walki pokazuje, że jest mu szkoda danej osoby, jest to swoista forma umywania rąk od tego, co sam świadomie zrobił. Proszę o surową karę dla tego zbuja! Dziękuję z całego serduszka! Share this post Link to post Share on other sites
papagana3 Posted February 8, 2022 co do stosowania sterydow na pokemonach, zgadzam sie w 100%, powinna sie tym zajac POLICJA POKE MINE, biedne pokemony sa faszerowane chemikaliami, co zle wplynie na ich zdrowie!!! Share this post Link to post Share on other sites
alpakakamil Posted February 8, 2022 Dokładnie tak. Lecz ja mam swoją teorię, że on ich nie faszeruje chemikaliami lecz to są roboty, które wykonują to co on chce. Pamiętam jak walczyłem z nim mono ogień to zawsze mówił aby jego Mega Charizard Y zflinchował mi Donphana i w 100% przypadkach tak się działo. Dodając do tego, że jego Incineroar zawsze paraliżował moje pokemony za pomocą swojego języka, potwierdza, że jego pokemony są robotami i zwykłe pokemony nie są wstanie przeżyć bez uszczerbku na zdrowi spotkania z takim STALOWYM językiem co się właśnie zazwyczaj kończy paraliżem. Share this post Link to post Share on other sites
DarkVoid Posted February 8, 2022 Co za zbuj ale helpur alpakakamil to też taki zbuj że nie da się z nim umówić na walke Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted February 8, 2022 Helper alpakakamil to częsty gracz pokemine, to ty nie wchodzisz! Share this post Link to post Share on other sites
Jurzy Posted February 9, 2022 kretyńskie skargi będą ignorowane zamykam temat Share this post Link to post Share on other sites