domcio607 Posted February 9, 2022 Po walce na sali napisałem ze ide zjeść kolacje ( zupke chińską) po czym po powrocie na kompa zastałem taki nie przyjemny widok Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted February 9, 2022 przy czym jeszcze się darkvoid wbijający o normalnych południowych godzinach tłumaczy ze lider nie może afczyć by se godzin nie nabijać ( i tak część liderów afczy) a i wracając do tematu czoka tydzień temu gdy chciałem wyzywać go na walke o odznake monotypu lód nie odpisywał przez 10 minut nawet po wyzwaniu. odpowiedział mi dopiero gdy napisałem do niego na dc przy czym odpisał ze ma wyłączony chat ( osoba ta jest liderem i helperem biblethump) bo nie chce mu się walczyć bo ktoś przyszedł z 2 razy noobskimi pokemonami Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted February 9, 2022 Oraz przy ponownej próbie wbicia na serwer dostałem jaila bez konkretnego powodu Share this post Link to post Share on other sites
papagana3 Posted February 9, 2022 wyslal cie na przerwe do Tadka, nie rozumiem czemu napisales, ze nie ma powodu, a za afczenie tak powinno byc, pozdrawiam Share this post Link to post Share on other sites
mapczan Posted February 9, 2022 kara za granie noobskich poków Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted February 9, 2022 wysłał mnie na jaila do 23 a większość liderów nie chce walczyć po 22 więc zabiera mi możliwość walki np na serwie był darkvoid a ze brakuje mi odznaki electric nie moge wbijać rangi Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted February 9, 2022 a po za tym mapczan sam przyszedłeś z celestellą Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted February 9, 2022 a po za tym jako lider nie mam wolnego wyboru pokemonów tylko typy z mojej sali przez co wybór poków mam ograniczony Share this post Link to post Share on other sites
mapczan Posted February 9, 2022 (edited) jedyna walka to byla w ktorej zagralem pokemona z wyzszego tieru niz a-e tylko dlatego ze sie cieszyles jak glupi za pierwszym razem jak ze mna wygrales xD warto wspomniec ze tymi tierami cala reszte zrobilem za pierwszym u ciebie Edited February 9, 2022 by mapczan Share this post Link to post Share on other sites
bartexus Posted February 9, 2022 A ja wygrałem z mefem pupitarem Share this post Link to post Share on other sites
Mefo Posted February 9, 2022 A nob bartexus przegrał finał turnieju głównego na lycanroc i sunflora kkkk slabo Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted February 10, 2022 troche beka z ciebie na którymś mono napisałem bg a ty przysłowiowo się ,,spłakałeś,, Share this post Link to post Share on other sites
papagana3 Posted February 10, 2022 uwazam iz 0.42 nie powinno miec prawa do glosu Share this post Link to post Share on other sites
mapczan Posted February 10, 2022 spłakałem sie? tymczasem ty który płaczesz ze lider ci odmówił jak cie na sali po wyzwaniu nie było xD Share this post Link to post Share on other sites
domcio607 Posted February 10, 2022 (edited) Nie posraj się Edited February 10, 2022 by domcio607 Share this post Link to post Share on other sites
Jurzy Posted February 10, 2022 Kolejna skarga do rozstrzygnięcia na priv a nie tu, znowu też mało dowodów, bo ani nwm czy mówisz prawdę ani nwm w jakim momencie ten jail został dany. Co do części z wylączonym czatem Czoko już dawno powiedziałem żeby tak nie robił. Zamykam temat. Share this post Link to post Share on other sites