alpakakamil Posted February 18, 2023 Witajcie Pokeminiacy i Pokeminiaczki! Ferie nieubłaganie dobiegają końca, a więc czas na kolejny konkurs plastyczny, tym razem będzie pod hasłem: "Ferie z Pokemine". Zaprezentujcie, jak wyobrażacie sobie ferie w świecie Pokemonów lub jak wy spedzilibyście ten okres z Pokemonami lub z Pokemine.pl! W jury zasiądą 3 osoby (a wszytkie będą tajemnicą tym razem). A oto nagrody: 1 miejsce - losowa legenda z wybraną naturką i min. 60 % 2 miejsce - wybrana legenda z losową naturką lub losową legenda z losową naturką pod wybraną statystykę i wszędzie min 50 % 3 miejsce - losowa legenda lub wybrany pokemon (nie legenda) z wybraną naturką min 50 % i 30 % na ha A oto zasady: - Praca musi być na temat!!! - Prace mogą być wykonane jakąkolwiek metodą (grafika komputerowa, farby, pastele, sztuka nowoczesna itd.) - Praca powinna zawierać fragmenty wspólne z Pokemine.pl lub Pokemonami (logo, specjalny napis, pokemony) - NIE PODPISUJEMY PRAC!!! (jest to związane z tym, że jury nie mogą wiedzieć, czyja jest praca - w celu obiektywnej oceny) Prace wysyłamy do mnie na Discordzie (kalpaka ale amil#6037). Prace można wysyłać do 28 Lutego (wtorek) do 23:59 Forumlarz zgłoszeń (formułka pod tym postem) Nick z serwera: Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Każdy uczestnik otrzyma 2 klucze do Skrzynki Zimowej POWODZENIA!!! Share this post Link to post Share on other sites
MiaMianowskyy_ Posted February 19, 2023 Nick z serwera: MIAMIANOWSKYY Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Share this post Link to post Share on other sites
bebesebe Posted February 25, 2023 Nick z serwera: Pokebebe Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzienie. Share this post Link to post Share on other sites
veex Posted February 25, 2023 Nick: VeeX Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzielnie. Share this post Link to post Share on other sites
Snowheart2004 Posted February 25, 2023 Nick z serwera: snowheart2004 Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzielnie. Share this post Link to post Share on other sites
Pastel Posted February 27, 2023 Nick: Pastel Oświadczam, że praca została wykonana przeze mnie samodzielnie. Share this post Link to post Share on other sites
alpakakamil Posted March 3, 2023 Konkurs plastyczny dobiega końca, a o to zwycięscy: 1 miejsce - Pastel, 2 miejsce - miamianowskyy, 3 miejsce - snowheart2004 Zwycięzcom gratulujemy, a o nagrody prosze się zgłosić do mnie na dc Share this post Link to post Share on other sites